• Status, COVID-19, pr. 11. maj 2020 - boldbaner.

  Til alle Fodboldklubber og øvrige brugere af Aarhus Kommunes boldbaner.

  Statsministeriet offentliggjorde den 7. maj 2020 planen for anden fase af genåbningen.

  Efterfølgende har DBU meldt ud, at udendørs fodboldaktiviteter nu igen kan starte op.
  Udmeldingen kommer efter dialog og godkendelse fra myndighederne.
  Med udmeldingen har DBU præsenteret en række retningslinjer for, hvordan udendørs fodbold kan udføres sundhedsmæssigt forsvarligt.
  Disse anbefalinger omfatter kun fodbold på de udendørs fodboldbaner.

  Anbefalingerne kan læses her: http://dbu.dk/media/16514/protokol-fodboldens-corona-regler-07-05-2020.pdf

  Aarhus Kommune har, baseret på myndighedernes retningslinjer og udmeldingerne fra DBU, valgt at åbne op for brug af kommunale boldbaner til aktiviteter og foreninger, der falder indenfor retningslinjerne.
  Øvrige foreninger med aktiviteter på boldbaner:
  Adgang til brug af faciliteterne er under forudsætning af, at foreningerne følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og de vejledninger der er udarbejdet af DBU/ de enkelte specialforbund.

  Foreningerne er selv ansvarlige for at tilrettelægge aktiviteterne så de lever op til de sundhedsmæssige retningslinjer og specialforbunds vedledninger, herunder antal af medlemmer der er samlet, opsætning af plakater, adgang til sprit mv.
  For yderligere råd og vejledning til hvordan foreningen kan tilrettelægge sine udendørsaktiviteter skal vi henvise til at man kontakter sit specialforbund. Vi anbefaler, at man følger de enkelte specialforbunds retningslinjer.

  Aarhus Kommunes omklædningsfaciliteter, klubhuse og toiletter vil fortsat være lukkede og kan ikke benyttes.
  Dette betyder, at der skal klædes om hjemmefra og at der ikke er adgang til toiletter i forbindelse med foreningsaktiviteterne.
  Sport & Fritid arbejder på en afklaring i forhold til mulighederne for evt. adgang til klubhuse, omklædningsrum og toiletter med udgangspunkt i myndighedernes retningslinjer og de lokale forhold på det enkelte idrætsanlæg.

  Der vil være tilladt adgang for, at foreninger kan hente materiale og udstyr i tilhørende redskabs- og materialerum.
  Men ophold i lokalerne er ikke tilladt.

  Såfremt der er klubber, hvis redskabs- og materiale ligger i tilknytning til en skole, er det klubbens eget ansvar at koordinere med den pågældende skole vedr. adgangsmuligheder.

  Aarhus Kommune opfordrer til, at Sundhedsstyrelsens og DBUs plakater med gode råd til udendørs idræt ophænges synligt og gerne flere steder.
  Plakaten kan downloades på dette link:
  Sundhedsstyrelsens plakat til udendørs idræt: https://www.dif.dk/-/media/corona/filer/sst_corona_poster_undendors.pdf?la=da
  DBUs plakat vedr . Corona regler kan findes her: https://www.dbu.dk/nyheder/2020/maj/fodboldklubberne-kan-aabne-igen-med-corona-regler/

  De udendørs idrætsanlæg og foreningsfaciliteter er forbeholdt foreninger med gyldig booking eller brugsaftale.
  Alle bookinger har været annullerede til og med d. 10. maj 2020. Disse bookinger er nu genoprettet.

  Sport & Fritid skal i øvrigt opfordre til, at foreningerne til enhver tid følger myndighedernes anvisninger på https://coronasmitte.dk

  Spørgsmål rettes til Jakob Helmer Nielsen på njah@aarhus.dk eller 4184 8639, eller Morten Thomsen på mnat@aarhus.dk eller 8940 4854


  Med venlig hilsen
  Morten Pedersen, Sektionsleder

  SPORT & FRITID
  Kultur og Borgerservice
  N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
  Telefon direkte 8940 4821
  e-mail: mpe@aarhus.dk
   

  læs mere
  12.05.2020 Ib Stenvang
 • Åbnet op for booking af restider via portalen i ny sæson (august 2020 - juni 2021).

  Vi har åbnet op for booking af restider for næste sæson ( august 2020 - juni 2021) via portalen. Evt. særlige ønsker om stævner mv. i vores...læs mere
  23.01.2020 Ib Stenvang
 • Liste over kontaktpersoner på skole- og idrætsanlæg 2020

  Liste over kontaktpersoner på skole- og idrætsanlæg 2020   Bakkegårdskolen (8713 6300) Lars Pedersen - 51 57 63 57 lakp@aarhus.dk Beder Skole (8713 6010) Klaus Juhl...læs mere
  17.12.2019 Abir Saleh

Ældre indlæg