Oplysninger om anvendelse  af persondata ved brug af system til fremmøde

 

I forbindelse med oprettelse i Fremmødesystemet, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række deltaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi behandler personoplysninger om dig i katagorien "personoplysninger" i form af navn og mailadresse. Det gør vi for du kan tilgå systemet med eget log-in.

 

Det er frivilligt at lade sig registrere med navn og mailadresse. 

Hvis ikke du registrerer dig, så kan du ikke anvende systemet.

 

Vores behandling er personoplysninger sker på baggrund af samtykke.

 

Oplysningerne er opbevaret sikkert hos vores leverandør.

 

Oplysningerne kan også blive behandlet hos vore leverandør.

 

De oplysninger vi her behandler om dig, vil blive slettet når du har været inaktiv i systemet i xxx år.

 

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har også ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at kommunen typisk er forpligtet til at gemme de oplysninger vi har noteret om dig, indtil den ovennævnte slettefrist indtræder.

 

Det samtykke du har givet til behandling af dine data kan til en hver tid trækkes tilbage, dog uden at ændre på lovligheden af den behandling der allerede måtte være foretaget.

 

Den dataansvarlige er Aarhus Kommune, Sport & Fritid, Kultur og Borgerservice, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C, som kan kontaktes på sport-fritid@aarhus.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes databeskyttelse af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

 

Du skal sluttelig vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.