Brætspil For Alle

Foreningen Brætspil for Alle har til formål at give almene borgere adgang til brætspillenes univers, igennem facilitering og afholdelse af arrangementer, hvor der spilles- og undervises i brætspil af alle genrer.
Dette gøres ved, at foreningen indbyder bredt og offentligt til brætspil, hvor vi underviser hinanden i- og spiller brætspil af alle genrer:

- Ved afholdelse af “brætspilscafé” (ikke kommerciel) for alle aldersgrupper, en gang om ugen eller hver 14. dag, i et fast lokale, gerne i et beboerhus eller lign. Til dette formål har foreningen startet initiativet Lystrup Brætspilscafé: https://www.facebook.com/LystrupBraetspilscafe/

- Ved begivenheder med særlig hensyn til børnefamilier i weekends, ca. en gang om måneden, gerne i lokaler på en folkeskole el. lign.

Børn under 15 år skal være i følgeskab med en voksen (18 år+)

C/O Jesper Messell Porsbakken 11

8520 Lystrup

Mailadresse: minestryger@gmail.com