Cykelfællesskabet Kvinderdercykler

Cykelfællesskabet Kvinder der cykler har til formål at:
● At skabe glæde ved cykling for kvinder.
● At øge sikkerheden på landevejen og at denne prioriteres højt.
● At skabe udvikling rent sportsligt på alle niveauer.
● At alle medlemmerne føler ansvar for gruppen og deltager på en positiv måde.
● At Kvinderdercykler er et forum for fælles aktiviteter, både af social og cykeludviklende karakter

Kom og prøv at cykle med os. Alle er velkomne, når bare du har lyst til at cykle og har en landevejscykel samt cykelhjelm. Efterfølgende kan du vælge at blive medlem i klubben.

Træningstider

I cykelsæsonen fra marts til oktober cykles der to gange om ugen. Hver onsdag eftermiddag/aften kl. 16:30 i yderperioder, og når der er sommerlyst kl. 17:00 . Søndag cykles fra kl. 10:00. Mødested er ved Åbrinken, hjørnet ved Søren Frichs Vej og Ringgaden. Alle træningspas slås op på Facebook siden Kvinderdercykler.

Der holdes sommerferie i juli  måned, men her bliver der slået turer op på FB, som kan have startsted rundt omkring Aarhus.

Andre aktiviteter

Mulighed for træningsweekend og udlandsture.

I vinterhalvåret betræber klubben sig på af afholde aktiviteter, der har socialt og/eller cykelmæssigt indhold.

I P Jacobsens Vej 13

8230 Risskov