Elysion

Elysion er en nyere rollespilsforeningen i Århus. Vi har fokus på levende rollespil i alle dets afskygninger, men dette udelukker ikke hyggelige bord- og brætspilsaftener. Som forening bestræber vi os efter, at alle vores medlemmer ikke bare kan deltage i rollespilsaktiviteter, men også har mulighed for selv at stable aktiviteter på benene.

Lige nu kører vi en rollespilskampagne 2 gange i kvartalet, kaldt Aarhus Filerne, i Aarhus Centrum, og derudover har vi et månedligt projektværksted, hvor man kan komme og hygge og bygge videre på sine egne rollespilsprojekter. Vi har derudover ofte mindre scenarier ca. 1 gang i kvartalet. Tjek alt dette og mere ud på vores hjemmeside: elysionrollespil.dk eller hør nyhederne først i vores Facebookgruppe.

CVR nr.: 38920359

Mailadresse: kontakt@elysionrollespil.dk

Kontaktperson: Noah Adkins

• Rollespil (Børn og Unge)