Aarhus Shotokan Karate-do

Aarhus Shotokan Karate-Do er en af Danmarks ældste karateklubber, grundlagt i 1972.

Vi holder til på N. Kochs Skole i Århus. Vi træner i gymnastiksalen på 1. sal ved indgang F.

Karate er for alle! Du er altid velkommen til at få en prøvetime eller to hos os. Det koster ikke noget. Kom iført løstsiddende tøj og bare fødder. Så tager vi pænt imod dig. Efter træningen er der tid til en snak om træning og klubben og karate i det hele taget.

Blandt klubbens medlemmer finder du både børn, unge studerende, motionister, ældre karate-pionerer og elitekæmpere. Klubbens topinstruktører er blandt nogle af Danmarks højstgraduerede indenfor Shotokan Karate – med mange års undervisningserfaring, uddannelse og med instruktørgrader op til 7. dan, sort bælte.

Klubben er en demokratisk forening, der afholder årlig generalforsamling, hvor medlemmerne vælger foreningens bestyrelse, som leder klubben administrativt og økonomisk. Bestyrelsesmedlemmer og instruktører er alle ulønnede og arbejder frivilligt ud fra eget engagement i klubben.

Vores officielle facebookside er https://www.facebook.com/aarhusshotokankarate

N. Kochs Skole, gymnastiksalen på 1. sal

8000 Århus C

Mailadresse: info@aarhus-shokotan.dk