Den Jyske Pigegarde, Århus

Den Jyske Pigegarde er for dig der er vild med musik, fællesskab og oplevelser, vi består af et harmoniorkester, trommekorps, tamburmajorer, dansepiger og fanebærer.

Der er altid plads til dig, om du har spillet før, eller aldrig haft et instrument i hånden. Vi finder både en spillelærer og instrument til dig, og snart er du klar til at prøve dig lidt frem,

først i aspirantorkesteret og derefter i vores flotte uniform. Hvis du allerede kan spille, så glæder vi os også til at se dig.

Du kan også være dansepige eller fanebærer, hvis det der med at spille ikke lige er noget for dig. Danseerfaring ikke et krav. Bare lysten til at prøve noget nyt.

Vi har et bredt repertoire med en god variation af både pop, rock, march og filmmusik, samt noget af det, der ellers hitter for tiden af nyt og gammelt.

At spille i en garde er en unik oplevelse som du ikke vil finde i andre former for orkestre.

I garden vil du få en masse nye veninder i alle aldre, som du vil få mange spændende oplevelser sammen med både i klubhuset, på arrangementer og på ture i ind- og udland.

Kom og besøg os i vores klubhus på Hvidkildevej 13, 8240 Risskov, og se, om Den Jyske Pigegarde er noget for dig, vi giver dig også 3 måneders gratis prøvetid.

www.denjyskepigegarde.dk
www.facebook.com/denjyskepigegarde.dk

Hvidkildevej 13

8240 Risskov