De Grønne Pigespejdere i Christiansbjerg

Vi er en pigespejdergruppe i det nordlige Aarhus, hvor der altid er plads til flere.

Vores mødedag er mandag, og både store som små holder møde kl. 18-19.30.

Vores medlemmer er delt op i:

• Smutter (0.-3. klasse)
  • Spejdere (4. klasse og op)

Derudover er vi en pæn ledergruppe med ledere i alderen 15-63 år, der ind i mellem også laver arrangementer for os selv.

Geografisk holder vi p.t. primært til på Rytterknægten 1, hvor vi har egne lokaler i kommunens hus. Derudover har vi også mulighed for at bruge lokaler i og ved Christianskirken, men lige nu står den overfor ombygning, så i en periode vil vi udelukkende benytte lokalerne på Rytterknægten.

Du er altid velkommen til at komme forbi, evt. sammen med en forælder og se, om det kunne være noget for dig at blive spejder eller leder hos os!

Rytterknægten 1

8210 Aarhus V

Mailadresse: dgp.chr.bjerg@gmail.com

Kontaktperson: Helle Meibom Færgemann