Kulturklubben Bernhardt

Kulturklubben Bernhardt er oprettet den 2. november 1994 og opkaldt efter forhenværende borgmester i Aarhus Kommune 1958-1971 Bernhardt Jensen, som i forbindelse med daværende borgmester Nicolai Wammens afsløring af kunstner Jan Ballings skulptur den dag, hvor Bernhardt Jensen kunne være fyldt 100 år, 13. april 2010, blev udnævnt til "alletiders aarhusianer."

Klubben arrangerer deltagelse i kulturelle arrangementer, såsom teater- og biografbesøg, matineer/soireer med kulturelle indslag, museums- og virksomhedsbesøg, indenlands endags-busture og udenlands bus- og flyrejser.

Der er p.t. 75 medlemmer af klubben, og der er plads til yderligere medlemmer. Nærmere oplysninger om klubben kan søges på klubbens hjemmeside www.kulturklubben-bernhardt.dk

Mailadresse: fsoe@hotmail.com

Kontaktperson: Finn Sørensen