Aarhus Tigers Cheerleaders

aarhustigerscheer

Om klubben
Aarhus Tigers Cheerleaders blev oprettet i 2002 som en del af det amerikanske footballhold Aarhus Tigers.
I dag er klubben en selvstændig sportsforening under Aarhus Kommune, og en af Danmarks største Cheerklubber.
Vi tilbyder træning både på Viby Skole i Viby og Strandskolen i Risskov.

Sammenhold og fællesskab er foreningens kerneværdier og dermed et vigtigt element i vores træninger. Ambitionsniveau er højt, men overskygges ikke af vigtigheden i at det skal være sjovt at gå til cheerleading.

I Tigers er vi en stor familie, og vi har altid plads til nye medlemmer!
Det er vigtigt for os, at vores trænere har de nødvendige redskaber til at levere en optimal træning og opnå god kommunikation og samarbejde med forældre.

Stævner
Klubben deltager ved alle større indenlandske og flere udenlandske stævner.
Alle vores hold har opnået flotte resultater til både DM og EM.
Vi er meget stolte over, at vi siden 2011 har haft udøvere på de danske landshold.

Vi tilbyder
Klubben tilbyder hold fra 6 år og opefter, og har hold der passer til både piger og drenge, begyndere samt øvede i alle aldersgrupper. Vi har hold som optager nye medlemmer løbende.

Har du lyst til at gå til cheerleading og blive en del af vores Tigers familie og få venskaber for livet?

Så gå ind på vores hjemmeside og find det hold der passer til netop dig.
Følg os på sociale medie og få et indblik i, hvad det vil sige at være en del af klubben.

Hjemmeside: www.tigerscheer.dk
Facebook: www.facebook.com/aarhustigerscheerleaders
Youtube: www.youtube.com/aarhustigerscheerleaders
Instagram: @tigerscheer_dk