Lystrup IF Seniorpetanque

Lystrup Senior Petanque

Kom og vær med.

Fra midt i april er vi ca. 40 seniorer, der spiller Petanque på banerne bag Lystrup Idrætshal.
Vi spiller fra kl. 9,30 til kl. 12,00 hver mandag og onsdag. Vi holder en halv times pause, hvor vi hygger os i vort skur med kaffe, øl eller vand.
Før vi begynder at spille, trækker vi lod om, hvilken bane vi skal spille på og hvem vi skal være makker med.
Det betyder, at man ikke ødelægger noget for andre, hvis man bliver forhindret i at møde op.
Vi arrangerer hvert år en intern turnering, når vi om vinteren spiller indendørs i Idrætshallen og når vi om sommeren spiller udendørs.
2. Pinsedag arrangerer vi også en lille turnering, som vi afslutter med en frokost.
I øvrigt arrangerer vi også turneringer med venskabsforeninger samt julefrokost.
I det hele taget lægger vi mere vægt på hygge end på det sportslige - så alle kan være med.

Kjrldsbjergvej 6

8520 Lystrup