Ishockey Klubben Aarhus

• Ishockey.

Ishockey er en utrolig givende sportsgren.

Som ishockeyspiller udvikler man sin motorik, koordinations- og koncentrationsevne samt selvdisciplin.

Når man dyrker ishockey kommer man til at opleve kammeratskab og holdånd fra dag 1.

• Hockeyskolen.

Lørdage fra 9.45 til 10.45, kan drenge og piger op til 15 år komme på isen i Aarhus Skøjtehal. De vil komme til at prøve kræfter med en fantastisk sport. "Flere er set på isen med sut og ble".

MEN kom i god tid, gerne 45 minutter før. Der er hjælpere klar til at give en hånd med at finde beskyttelses-udstyr og skøjter til barnet.

HUSK, et sæt skiundertøj eller lignende samt strømper og drikkedunk. (Elastik til håret).

Vi har i IK-Aarhus en fuldtidstræner samt nogle hjælpetrænere til at tage sig af børnene på isen. Men hvis det kræves, kan Mor eller Far komme med.

Kik forbi og oplev den dejlige stemning sammen med de andre børn og voksne. Der vil være en kop kaffe og et rundstykke til de morgenfriske. DEN FØRSTE MÅNED ER GRATIS.

• Læs mere på Facebook gruppen "IK-Aarhus Hockeyskole" eller søg på www.ik-aarhus så finder du os.

Vi tilbyder hockeytræning i alle aldersgrupper, så om du er barn eller voksen, er der altid et hold til dig.

Vi glæder os til at se ”DIG”.

Gøteborg Alle 9

8200 Aarhus N

Mailadresse: bestyrelse@ik-aarhus.dk

Kontaktperson: Camilla Uhre