Mollerup Golf Klub

Velkommen til Mollerup Golf Club
– Danmarks hyggeligste golfklub

Mollerup Golf Club er beliggende i et naturskønt område i Egådalen i udkanten af det nordlige Aarhus, tæt ved Egå Engsø.

Terrænet er lettere kuperet og giver dig som golfspiller meget varierede naturoplevelser. Vor 18 hullers bane med søer og vandløb giver gode udfordringer til golfspillere på alle niveauer, og banen er god at spille for såvel yngre som ældre golfspillere.

Vi starter løbende nye begynderhold, hvis lysten er til at prøve golfspillet. Vi sætter det sociale i højsædet og alle er tilknyttet en mentor hele vejen i forløbet.

Vi tilbyder ligeledes firmaarrangementer -"Golf for Sjov" - hvor firmarer og deres ansatte kan komme og prøve golfspillet med efterfølgende hygge i cafeen/restauranten/på¨terrassen.

Vores nyere klubhus med hyggelige café- og terrasseområder giver de bedst tænkelige muligheder for gode golfoplevelser.

På hjemmesiden vil du finde en mængde information om Mollerup Golf Club - www.mollerupgolfclub.dk

Mollerupvej 7

8240 Risskov