Sabro Rideklub

SABR er en velfungerende og aktiv rideklub, til stor glæde for de mange børn, unge og voksne, som hver især har interesse for heste og ridesporten, og for at Sabro Rideklub er et rart sted at være.

Sabro Rideklub lægger vægt på fællesskab og det gode kammeratskab, og som selvejende klub er det vigtigt at alle tager ansvar efter evne, udviser hensyn og hjælpsomhed og forstår at pligter i forbindelse med at være medlem af SABR er nødvendige, for at klubben fungerer optimalt.

Klubben skal være et sted, hvor enhver, der holder af heste og ridning, føler sig velkommen og godt tilpas, uanset om du rider som elev eller selv har hest/pony.

Vi er et aktivt fritidstilbud med undervisning i forskellige discipliner og niveauer, inden for ridningens kunst.

Grønvej 110

8471 Sabro