Champs Camp Aarhus

Om Champs Camp

Champs Camp er en bokseklub, der tilbyder et fantastisk fællesskab, hvor der er plads til alle. Uanset om du er professionel, amatør, motionist eller pensionist, så bliver du budt velkommen i klubben på samme måde.

Champs Camps formål er at udbrede kendskab til boksesporten, samt fremme en sund livsstil, og derfor træner motionister side om side med amatører og professionelle, så alle kan lade sig inspirere og nå et højere niveau.

Boksetræning giver muskler, kondition, balance og mental styrke, og det, du lærer i træningslokalet, kan også bruges i dagligdagen. Du opnår viljestyrke, disciplin og større overskud til at nå alle dine mål.

Aarhus Amatør Bokseklub “Champs Camp Aarhus” blev stiftet d. 1. april 1998.

Champs Camp Aarhus er for alle: Begyndere, kampboksere, motionister og seniorer. Motionist- og seniortræningen tager afsæt i den "rigtige" boksetræning og giver via intens kredsløbs- og styrketræning en fantastisk effekt på kort tid.

Aarhus Amatør Bokseklub - Champs Camp - er medlem af Idrætssamvirket i Århus, Danmarks Bokse Union (DaBU) og Danmarks Idræts Forbund (DIF)

Sverigesgade 6

8000 Aarhus C

Mailadresse: lolengaboxing@gmail.com