Åbyhøj IF Gymnastik

Åbyhøj IF Gymnastik blev stiftet i 1967 og er en selvstændig afdeling under Åbyhøj Idrætsforening.

Vores formål er at danne ramme om et sundt og aktivt idrætsliv og at skabe fællesskaber i Åbyhøj-området.

Vores primære formål er at dyrke gymnastik. Afdelingen udbyder en bred vifte af traditionelle gymnastikhold – forældre/barn, puslinge, rytmisk, spring, motion – til næsten alle aldersgrupper. Der ud over udbyder foreningen pilates, zumba, parkour, showdance, karate samt gymnastik for børn med lettere motoriske handicap.

Borgerne i Åbyhøjområdet har således gode muligheder for at dyrke gymnastik/bevægelse i vinterhalvåret.

Vi træner i gymnastiksalene på Åby Skole og  Gammelgårdsskolen, Elværket samt i Globus1, Gellerup

CVR nr.: 69820816

Mailadresse: info@aaifgym.dk

Kontaktperson: Bodil Hammer Bech