Århus Baseball Softball Klub

Århus Baseball Softball Klub

Jyllands ældste Baseball- og Softball Klub

Århus Baseball Softball Klub er Jyllands ældste Baseball- og Softballklub og har eksisteret siden 1985. Vi har udenddørstræning på Åbrinkvej 11, 8000 Aarhus C - du kan læse om vores træningstider på vores hjemmeside.

Baseball/Softball er en relativt lille sport i Danmark, men det gør den bestemt ikke mindre interessant! I Åhus Baseball Softball Klub gør vi meget ud af at fortælle om hvor dejlig en sport det er og hvor utrolig sjovt det kan være, at prøve at tage handsken på prøve en tur på gruset.

Vi tilbyder både baseball og softball aktiviteter for 6-24 årige såvel som 25+ årige. Vi er medlemmer af Dansk Baseball Forbund og Dansk Softball Forbund.

Besøg vores hjemmeside, bliv medlem af vores Facebook-gruppe og "like" vores Facebook-side

Alle er velkomne til at spille baseball og/eller softball hos os!

Kom ned på banen

Kig gerne forbi og hvis det er lidt for "farligt" at tage ned på banen helt alene, så tag en ven med - han/hende vil helt sikkert synes det kunne være hyggeligt at bruge sin dag sammen med dig og en masse god Baseball og/eller Softball

Mailadresse: spielmann.nielsen@gmail.com

Kontaktperson: Philip Spielmann Nielsen