TMIF Håndbold

Todbjerg-Mejlby IF Håndbold er en selvstændig afdeling under Todbjerg-Mejlby Idrætsforening.

TMIF Håndbold er samlingspunkt for håndboldspillere, ledsagere, forældre og alle håndboldinteresserede. Klubben byder alle velkommen – gamle og erfarne såvel som nye spillere. TMIF håndbold er en klub med plads til både sportslige ambitioner og fællesskab. Vi holder til i Håruphallen. Kom og vær med eller kom og kig.

Træningstider og turneringsplaner findes her på hjemmesiden.

Her på hjemmesiden kan du også løbende holde dig opdateret om aktiviteterne i TMIF Håndbold, og du kan finde relevante kontaktinformationer til bestyrelsen og trænere. Har du spørgsmål, kommentarer, forslag til projekter for TMIF Håndbold, ideer til hjemmesiden, eller har du noget andet på hjerte, kontakt os.

Salonikivej

8530 Hjortshøj

Mailadresse: slvinther@hotmail.com

Kontaktperson: Sanne Vinther