TMIF Badminton

Todbjerg Mejlby IF – BADMINTON har eksisteret siden 1989

Afdelingens formål er ved konkurrence- og motionsidræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel”. … med andre ord: Badminton afdelingen ønsker at give børn og voksne en mulighed for at dyrke en idrætsform, hvor både det sportslige, det konkurrencemæssige og det sociale kan forenes.

Vi har i dag ca. 100 medlemmer fordelt på 2 børne-ungdomshold og voksne motionister.
Børnene starter fra de er ca. 6 år og efter det fyldt 18 år overgår de som voksne spillere. Børne - og ungdomsafdelingen ledes af en meget dygtig træner suppleret af unge hjælpetrænere. Børnene vil i løbet af sæsonen få mulighed for at deltage i stævner/ holdturneringer (for de, der har lyst - ingen tvang).

Voksenafdelingen er fortrinsvis på motionsplan. Man tilmelder sig en banetid ved sæsonstart og har denne bane hele sæsonen. Mulighed for genbooking.

Sæsonstart: 1. september

Mere info på tmif.org/badminton

Håruphallen, Salonikivej 12

8530 Hjortshøj