Skovbakken Svømning

Skovbakken Svømning hører til i det nordlige Århus, nærmere betegnet Vejlby Risskov Idrætscenter i Århus Nord.

Vi har ca. 1600 medlemmer.

I svømmeafdelingen arbejder vi både med svømmeskole, motionssvømning, aquafitness og konkurencesvømning, og vi lægger stor vægt på, at der i vores klub er plads til alle.
Ligeledes lægger vi stor vægt på det sociale liv i ungdomsafdelingen.

Skovbakken Svømning har 4 konkurrencehold K1, K2, K3 og Talentholdet og kun svømmere der udtages efter aftale med konkurrencetrænerne eller klubbens Talentchef, kan deltage på holdene.

Skovbakken har en lang tradition for konkurrencesvømning og har nogle dygtige talenter som viser flaget ved diverse stævner og mesterskaber.

Skovbakken er en del af det nystartede og allerede meget succesrige Startfællesskab AAS, Aarhus SWIM, sammen Lyseng, IHF svømmeklub og HEI svømmeklub.

Mailadresse: janneogtorben@mail.dk

Kontaktperson: Janne Abild Mikkelsen

Telefonnummer: 51200478 / 26711456

• Skovbakken svømning - Tilskudsregnskab 2018.pdf 15-03-2019 00:00 Åbn