AIA-Tranbjerg Gymnastik

AIA-Tranbjerg Gymnastik er en forening med ca. 600 medlemmer. Vi har forældre/barn, spring/leg og MGP dans og leg for de mindste fra 1,5-5 år, spring og dans for børn fra 6-15 år, dans og fitness for voksne og seniorhold for både mænd og kvinder. Foreningen ligger i Tranbjerg syd for Århus. Vi træner på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé og Tranbjergskolen, afdeling Kirketorvet. Gymnastiksæsonen kører normalt fra september til april og herefter har vi sommergymnastik i april, maj og juni. Vi har flere forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, f.eks. juleopvisning i november, juleafslutning for småbørnsholdene i december, forårsopvisning i marts og derudover har vi f.eks. sangaftener for vores voksen og senior medlemmer. Hvis du har spørgsmål, så er du altid velkommen til at sende os en mail.

Grønløkke Allé 7

8310 Tranbjerg J

Mailadresse: aiatranbjerg.gymnastik@gmail.com

Kontaktperson: Tina Dalby Christensen